Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, May 29, 2017

Tetibe Rindu Ford


Diam tak diam dah lebih setahun dah tinggalkan company Sime Darby atau Ford PJ.

tetiba terasa rindu dengan company, environment dan orang orang masa kerja kat sana.


dalam setahun lebih kerja kat sana, macam macam kenangan manis dan pahit kat sana. but mostly manis ;)


teringat masa nak resign dapat limited merchandise. tq kak ;)





Rindu masa duk melawa dan mengonjeng time kerja. sekarang dah tak melawa camni dah.. hehehe. sebab dah kerja tak perlu mengadap orang/ customer dah.. heee *mengelat*



paling rindu diorang ni lah. ntah bila leh lepak sama sama lagi..



rindu celoteh cik Hanie ni.. 



tapi lumrah kehidupan lah. ada pertemuan dan perpisahan. 
yang penting kita tak putuskan silaturrahim sesama kita.

keep in touch ;)

Wednesday, April 26, 2017

Aisyah Amani's newborn photoshoot


Assalamualaikum..

dalam duk godek-godek album dalam laptop. terjumpa gambar-gambar ni.

masa ni my one and only niece baru beberapa hari selepas dilahirkan..


I just grab what ever available and start shooting..




sayang sebab moment macam ni takkan datang dah..






kelakar bila ingat balik scarf kepala pon leh jadikan props







time dia tidur lagi best shoot. senang dia dah tak bergerak dah ;p







tu dia model dah kepenatan.. thanks for the photoshot yah!


Tuesday, April 25, 2017

Gambar Malam Berinai tema Hindustan a.k.a Bollywood



Looking back at old pictures of my favorite girls. 

The Joyahs.

when one of us is getting hitched, a girly-over-the-top-feeling-feeling bollywood henna night is a must!

enough cit chat.. lets enjoy kemeriahan malam berinai one of my best friend





si pengantin ;)







bila mood "kabhi kushi kabir ghram" sudah marii...








paling tak tahan kitorang siap ade buat video ala ala video clip 
hindustan lg kat ig (checkout my IG: elia_jejariruncing)



Monday, April 24, 2017

Lokasi paling sesuai untuk quick escape



Cuti-cuti nak pergi mana? 

tempat yang tak jauh dari KL tp got amazing view, and nice place to visit...


in less than a minute i would answer "Kuala Selangor!"

dont know why i just love the place cause of its view..







selain dari tu, Kuala Selangor has a lot of historical places like

Melawati hills.. poison well, Dutch cannon, Royal Mausoleum, Altingsburg Lighthouse


selain dari tu bab makanan diorang kat sana memang superb!

and if you guys love fresh seafood, this would definitely be your spot!






Wednesday, January 11, 2017

Me and my monkeys


Haa.. seperti yang dijanjikan, nak sambung cerita semalam...





punyalah bahagia tengok macam macam jenis 
binatang sampai naik juling mata.. hehe

Blog Widget by LinkWithin